Ako bi iPhone SE 2 zaista ovako izgledao, to bi bila prava pomama

Dosledan svom imenu, dizajner Concept Creator napravio je novi koncept spajanjem iPhone-a SE i iPhone-a X. Na žalost, sumnjamo da ćemo ikada videti tako nešto, iako potražnja postoji.

Retko se dešava da se toliko ljudi slaže oko nečega, i čini se da bi korisnici vrlo rado kupili novi iPhone SE ako bi imao neke od funkcija iPhone-a X. To uopšte ne iznenađuje, jer znamo da se radi o odličnom proizvodu pristupačne cene, sa modernim hardverom smeštenim u verovatno najlepše iPhone kućište.

Možda je najodrživije rešenje staviti OLED ekran preko cele površine sa iPhone-a X u kućište 5s-a? Tako bismo zadržali manju veličinu mobilnog telefona, ali bi istovremeno značajno povećali površinu ekrana. To nam se čini kao mnogo logičniji pravac razvoja u odnosu na glasine o iPhone-u X Plus, koji bi ustvari bio tablet, velike snage, veličine 6 inča.

foto: screenshot
foto: screenshot

Iako nam se ovaj koncept jako dopada, verovatno se neće ostvariti. iPhone SE je trenutno namenjen za dve ciljne grupe: onima koji žele jednostavan i čist dizajn u manjoj veličini, i onima koji žele da kupe relativno povoljan iPhone. Kada bi mu se dodao OLED ekran, barem jedna grupa, ako ne i obe, izgubile bi interes, jer bi se na taj način povećala površina ekrana i uređaj više ne bi bio tako povoljan.

Sada je sve na Apple-u. Mi možemo da pogledamo video Concept Creatora i da razmislimo šta bi mogli sa tim proizvodom, piše “iMagazine“.

(b92)
Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Detektovan Adbloker (dodatak koji blokira reklame)

Molimo vas podržite nas tako što ćete ugasiti Adbloker