Anonimusi otkrivaju: Hitler je umro u Argentini (TEORIJA)

Najnovija glasina kruži da vođa nacista Adolf Hitler nije počinio samoubistvo u Berlinu 1945. godine, nego da je zapravo umro mnogo kasnije u Argentini.

Prema britanskom novinaru Gerrard Williams i Simon Dunstan u svojoj novoj knjizi Grey Wolf: The Escape of Adolf Hitler, oni tvrde da su otkrili ogromnu količinu dokaza “koji sugerišu da je Hitler umro kao starac u Južnoj Americi.”

Nova knjiga tvrdi da je Hitler živio u Argentini još 17 godina i podigao dvije kćeri prije nego što je umro 1962. godine.

Oni također tvrde da je Hitlerova lobanja sa prostrijelnim ranama koja je prethodno korištena kao dokaz njegovog samoubistva u stvari lobanja neke mlade žene.

“Nismo htjeli da se ponovno piše historija, ali dokazi koje smo otkrili o bijegu Adolfa Hitlera su jednostavno previše neodoljivi da bi se ignorirali”, rekao je Williams za Sky News.

“FBI zna da nema nikakvih dokaza da je Adof Hitler umro u bunkeru”, dodao je Williams.

Prikaži više

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.