Brojni građani podržavaju listu SPP-a na beogradskim izborima

Stranka pravde i pomirenja je sinoć počela prikupljanje potpisa za izbornu listu “Dr. Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja” za učešće na beogradskim izborima.

Prikupljanje potpisa se obavlja u novootvorenim prostorijama stranke koje se nalaze na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Na samom prisustvovao je i lider SPP-a Muamer Zukorlić. Brojni građani su došli u prostorije kako bi dali podršku. Prikupljanju potpisa prisustvovao je i sam Zukorlić koji je poručio kako vjeruje da će uspjeti na ovim izborima.

Lider SPP-a kazao je da mu je zadovoljstvo da obavijesti javnost da je SPP započela skupljanje potpisa. – Očekujemo da ćemo za nekoliko dana prikupiti potpise. Vjerujem da će ovaj posao biti u predviđenom roku uspješno okončan. Vjerujem da ćemo uspjeti na ovim izborima jer nudimo svježu i novu ideju u politiku – kazao je on i dodao da su građanima potrebni odbornici koji će im govoriti istinu i kada je gorka. I u ovoj kampanji bićemo iskreni – istakao je Zukorlić i dodao da će ponuditi listu kvaliteta. – Naš slogan će biti: Za čist Beograd – poručio je lider SPP-a. Zukorlić je poručio da će na čelu liste biti profesor Nenad Prokić. – Možda je rano da se čestita, ali ja mu želim puno uspjeha – poručio je Zukorlić profesoru. Muamer ZukorlićMuamer Zukorlić

Prikaži više

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.