Inženjer mašinstva zajedno sa tri prijatelja iz Zenice kreirao novu društvenu mrežu

Izvor: Akos.ba

Inženjer mašinstva i developer Edin Ibreljić, ekonomista Đenar Terzić, student PTF u Zenici Hamza Karalić te hafiza i student na IPFu u Zenici Fatima Gazić objavili su u petak,06.07.2018. godine novu društvenu mrežu u svijetu, Hafizlist.com.

Naime riječ je o društvenoj mreži samo za hafize i one koji uče hifz. Poput većine društvenih mreža, i na ovoj možete objavljivati postove, dati svoj komentar, postaviti sliku, ubaciti video s youtube stranice, te slati i primati poruke, kao i koristiti instant chat grupe. Jedina razlika od drugih društvenih mreža jeste ta što se na nju mogu registrovati samo hafizi i muridi (osobe koje uče hifz).

Također, na stranici se može naći besplatan i otvoren forum za sve posjetioce, rubrika za investitore, marketing, rubrika za programere a u budućnosti se očekuje još mnogo opcija. Glavni cilj ove društvene mreže jeste povezati sve hafize i osobe koje uče hifz na svijetu na jedno mjesto.

Stranica se može posjetiti preko sljedećeg linka:

hafizlist.com

Prikaži više

Slični članci

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.