Kalač: Ponosan sam što ću kao pripadnik bošnjačkog naroda biti predsjednički kandidat

Kampanja, kao i prikupljanje potpisa podrške za predstojeće predsjedničke izbore u Crnoj Gori je uveliko u toku. Jedan od kandidata je i predsjednik Stranke pravde i pomirenja u Crnoj Gori gospodin Hazbija Kalač.

Iako je njegova kandidatura iznenadna, on ističe svoju zahvalnost kao i povjerenje koje je dobio od stručnih lica jer smatraju da jedini može opravdati funkciju predsjednika.

”Ovo je prva najava kandidature od bošnjačkog naroda u Crnoj Gori. Obično se u našem narodu smatra da nama to ne pripada, da je to krupan zalogaj kao i da to pripada većinskom narodu. To nije ispravno i ne smijemo se tako ponašati. Moramo imati ambiciju, da prostor u kojem živimo, državu koju dijelimo sa ostalima, moramo graditi i doprinijeti svima nama. Vrijedi se boriti za to. ” izjavio je Hazbija Kalač.

POGLEDAJTE EMISIJU

Kako navodi, u stranci očekuju dobar izborni rezultat.

”Sada želimo da imamo aktivno učešće, tako što ćemo prezentirati osim kulture i našu političku misiju. Sve je to usko povezano. Ta poruka koju mi šaljemo je autentična, narod će je sigurno prepoznati. Mi, kao narod sa bogatom tradicijom, kulturom, svijetlom vjerskom tradicijom imamo šta da ponudimo ne samo Srbiji kao i Crnoj Gori već i čitavom regionu.” ističe gospodin Kalač.

Lista sa prikupljenim potpisima se najkasnije može predati do 20.tog marta. On vjeruje, da će uz rad na terenu uspjeti ne samo u prikupljanju potpisa već i na samim izborima.

izvor: SANA 

Prikaži više

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.