Najprodavanije igre na Steamu

Izvor: RUR

Već nekoliko dana traje velika rasprodaja na Steam-u, pa evo liste naslova koji se najbolje prodaju.

Kao što je i očekivano, najigranija igra na Steamu vodi i na ovoj listi. Popularni PUBG možete nabaviti po 33 odsto manoj cijeni, koja onda iznosi 19,99 eura.

Na drugom mjestu se nalazi GTA V, što je možda i pomalo čudno, s obzirom da se ova igra pojavila još 2015. godine, ali kada njena cijena iznosi samo 14,99 eura, mnogi ljudi ne žele da propuste ovakvu šansu.

Na trećem mjestu nalazi se Monster Hunter World, igra koja je izašla u avgustu ove godine. Naslov koji ima dosta promjenljive ocjene i dalje stoji na relativno visokom glasu, pa sa svojom 34 odsto manjoj ceni, nije čudno što se nalazi na ovako visokoj poziciji. Igru možete kupiti po ceni od 39.59€ eura.

 

Popularna simulacija Football Manager se kao i uvijek, kada su velika sniženja nalazi na dosta visokom mjestu. Iako je ovu igru moguće nabaviti po znatno manjim cijenama prije izlaska, ona se takođe prodaje u velikom broju i tokom novogodišnjih praznika. Ovu igru na Steamu možete preuzeti sada po cijeni od 41 euro.

 

Popularni Rainbow Six Siege trenutno možete preuzeti po ceni od 8,99 eura , pa ako želite da isprobate ovaj taktički šuter, sada je pravo vrijeme.

Ukoliko vas zanimaju naslovi jeftiniji od pet eura, na toj listi možete naći sjajan izbor kvalitetnih video igara, kao što su: Fallout 3, Euro Truck Simulator 2, Left 4 Dead, Age of Empires II HD, Bioshock, Portal i mnogi drugi.

Prikaži više

Slični članci

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.