Nokia predstavila nove pametne telefone

Izvor: Nezavisne novine

Nasljednici prošlogodišnjih Nokia modela donose bolji hardver i, kako kažu u toj kompaniji, premium iskustvo bez plaćanja premium cijene.

U HMD Globalu, kompaniji koja ima licencu za korištenje brenda Nokia, mogu biti izuzetno zadovoljni uspjehom koji su ostvarili na tržištu pametnih telefona tokom prošle godine, a na jučerašnjoj konferenciji predstavili su tri nova modela, odnosno nasljednika prošlogodišnjih uređaja koji dolaze s većim ekranima, još boljim hardverom i “čistim” Androidom.

Nokia 2.1, 3.1 i 5.1 telefoni su niže i srednje kategorije koji bi korisnike, osim solidnim hardverom, trebali privući i pristupačnom cijenom.

Iz kompanije kažu da novi uređaji, uz pristup najnovijim Google-ovim uslugama poput Google asistenta, donose čisto, sigurno i uvijek ažurirano Android iskustvo uz Android One i Android Go, u kombinaciji sa vrhunskom izradom, dizajnom i performansama prepoznatljivim za Nokia pametne telefone.

Prikaži više

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.