Osmislio je prestižni Volkswagen, a sada će voditi dizajn Aston Martina

NEKI će ovaj transfer smatrati ozbiljnim pojačanjem, dok će konzervativniji poklonici prestižne britanske marke ovaj potez smatrati izdajom.
Kako god, Tobias Sühlmann je u Volkswagenu udario temelje Arteona, pa i Touarega, a prošle godine postao je voditelj vanjskog dizajna u Bugattiju. Činjenica je da je tada jedini Bugattijev model bio u proizvodnji pa ovu naizgled prestižnu funkciju neki tumače kao degradaciju. Vrlo vjerojatno se radilo o privremenom rješenju kako bi se amortizirao odlazak Sashe Selipanova iz Bugattija u korejski Genesis.
Sada je, pak, Sühlmann zamijenio Milesa Nurnbergera na poziciji šefa vanjskog dizajna Aston Martina, dok je Miles postao šef dizajna.
Marek Reichman ostaje prvi čovjek Astona u pogledu razvoja budućih modela. A njih će biti jer je Aston u svojem planu zacrtao čak sedam novih modela od kojih su prva dva već stigla. DB11 i Vantage odlično su prihvaćeni pa ostaje nada da će Aston nastaviti istim smjerom. Nažalost, na putu ima i jedno neželjeno skretanje, a tiče se prvog SUV modela.
Prikaži više

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Adbloker detektovan

Molimo vas podržite nas tako što ćete ugasiti Adbloker.