Ovo je novi Huawei Mate 20 Pro

Izvor: B92

Kineska kompanija Huawei najavila je zvanično predstavljanje novih modela Mate 20 i Mate 20 Pro za 16. oktobar, a ovih dana na internetu su se pojavili i prvi renderi tih uređaja.

Na slikama, koje je tokom vikenda objavio sajt SlashLeaks, može se vidjeti Huawei Mate 20 Pro sa plavom silikonskom maskom kao i u crnoj futroli na preklop.

Što se izgleda samog uređaja tiče, Mate 20 Pro nema “zub” u obliku suze, kao kad modela Mate 20, već je ovde izgled “notch”-a ovdje klasičan, a u njemu se nalaze senzori za prepoznavanje lica, zvučnik i prednja kamera.

Na pozadini uređaja nalaze se objektivi sistema od tri kamere nove generacije i dual-tone LED blic, koje imaju kvadratni raspored.

Mate 20 i Mate 20 Pro će imati senzor za otključavanje na prednjem dijelu ekrana, što potvrđuju i nove procurjele informacije. Pretpostavlja se i da će uređaj imati bežično punjenje.

Tu je i misteriozna “NM card” opcija, što ustvari predstavlja standardnu memorijsku karticu samo pod Huaweijevim brendom.

Očekuje se da će 16. oktobra, uz predstavljanje nove Huawei Mate 20 serije telefona, biti prikazane i FreeBuds 2 Pro slušalice kao i sve zaštitne maske i futrole.

Prikaži više

Slični članci

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.