Pešter cio pod snijegom i u debelom minusu (Foto)

U višim predelima novovaroškog kraja jutros je osvanulo desetak santimetara snega, a temperatura je minus 6 stepeni.

 

FOTO: KURIR/Z.Š.

 

Prvi ovogodišnji sneg izazvao je sinoć velike probleme u saobraćaju u ovom kraju, a magistrala prema Užicu bila je tokom večeri jedno vreme u potpunom prekidu. Na susednom Zlatiboru jutros je šest santimetara snega a jutarnja temperatura je minus pet stepeni.

 

FOTO: KURIR/Z.Š.

 

Na Pešterskoj visoravni, u Sjenici, jutros je izmereno minus šest stepeni, a tokom noći palo je četiri centimetra snega.

 

FOTO: KURIR/T.S.

 

Prvi sneg pao je i u Vranju. Prema rečima meteorologa iz vranjske Meteorološke stanice sneg je u Vranju samo zabeleo u vidu tragova, dok je na okolnim brdima visina snežnog pokrivača 10 santimetara. Snegu je prethodila kiša.

 

FOTO: KURIR/T.S.

 

Posle dužeg vremena u Vranju je palo sedam litara kiše po metru kvadratnom koja je prešla u susnežicu, a u noći između nedelje i ponedeljka pao je i prvi sneg. U ponedeljak je u ovom gradu u jutarnjim satima izmereno nula stepeni.

(Kurir)

 

Prikaži više

Slični članci

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.