Pogledajte kako će izgledati novi iPhone

Izvor: benchmark.rs

Pojavili su se novi renderi dolazećeg 6.1-inčnog iPhone-a, koji je trebalo da bude predstavljen u septembru, uz manji 5.8-inčni iPhone i veći 6.5-inčni model. Međutim, najnoviji izvještaji sugerišu da će predstavljanje ovog modela biti odloženo za dva mjeseca i da će on biti objavljen u novembru. Razlog su problemi u proizvodnji LCD panela 6.1-inčnog iPhone-a.

U svakom slučaju, sada su se pojavili CAD renderi 6.1-inčnog Apple iPhone-a, a primjetne su veoma male dizajnerske izmene u odnosu na aktuelni iPhone X. Tu je izraženi dizajn sa izrezom u ekranu, vjerovatno isti 19,5:9 odnos stranica, okvir od aluminijuma i staklo s prednje strane i na poleđini.

Ono što je primjetno, jeste da 6.1-inčni model nema dvije kamere na poleđini. Ovo je još jedan dokaz da se radi o jeftinijoj verziji iPhone-a, sa jednom kamerom i IPS LCD ekranom.

Prikaži više

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.