Pop kod kog je nađena droga: Ja sam kurir nijesam diler

Izvor: Blic

Sveštenik crkve u Velikoj Drenovi kod Trstenika, Stefan Mitrović (26), rekao je tužiocu da je on bio samo kurir u primopredaji paketića droge, saznaje “Blic”.

Jerej Stefan Mitrović (26), koji je u ponedjeljak uveče uhapšen u Vrnjačkoj Banji sa 50 grama marihuane i isto toliko amfetamina, saslušan je u utorak u Višem tužilaštvu u Kraljevu. Kako “Blic” saznaje, Mitrović se sve vrijeme držao priče da je bio samo neko ko je drogu trebalo da prebaci od Kruševca do Vrnjačke Banje.

“Rekao je da je on bio samo običan kurir. Izjavio je da roba nije bila njegova, već da je samo trebalo da je preda na lokaciji u Vrnjačkoj Banji. Znao je da vozi drogu, ali da mu je ‘neko’ iz Kruševca dao da je preveze”, kaže izvor iz policije.

U Eparhiji kruševačkoj nijesu željeli da komentarišu slučaj hapšenja sveštenika Mitrovića. Kažu da vjeruju policiji i da čekaju ishod istrage.

Mitroviću je prije nekoliko mjeseci dodjeljena služba u velikodrenovačkoj parohiji, a službovao je u selima Stragari i Selište.

U okolnim selima i dalje su u šoku, naročito što je ovo drugi uhapšeni sveštenik sa narkoticima posle samo 20 dana.

Prikaži više

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.