Predsednik Erdogan pohvalio igru i odnos prema palestinskom pitanju Cristiana Ronalda

Na upit koga smatra favoritom na Mundijalu u Rusiji, turski predsednik kaže da je na početku u toj ulozi vidio Nemačku

Predsednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan pohvalio je portugalskog fudbalskog asa Cristiana Ronalda zbog igre na Svetskom prvenstvu, ali i zbog njegovog stava o palestinskom pitanju.

U programu “Susret mladih i tehnologije“ turski predsednik je u direktnom prenosu odgovarao na pitanja koja mu je turska omladina postavljala na društvenim mrežama.

Erdogan je odgovorio i na upit koga smatra favoritom na aktuelnom Svetskom fudbalskom prvenstvu Rusiji i da uporedi igru dvojice najboljih fudbalera današnjice Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

“U početku sam govorio da je Nemačka favorit, ali su izgubili. Nemačka je izgubila u prvom meču i stvari su se malo zakomplicirale. Svi jaki sada gube. Videli smo situaciju i s Brazilom. Meksiko je igrao odlično, ne znam hoće li se tako nastaviti“, kazao je Erdogan.

Na pitanje Messi ili Ronaldo, Erdogan je kazao da je Ronaldo poseban i da su tri gola koja je postigao protiv Španije veoma važni, iako je Portugal tim golovima izborio samo remi.

“Het-trik je vrh, nema tu rasprave i ne može to svako. Onaj performans, karakter i vera koju je Ronaldo pokazao na terenu, baš kao i njegov stav o palestinskom pitanju su veoma važne stvari i zato mu aplaudiram“, poručio je Erdogan.

(trt.net.tr)

Prikaži više

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.