Procurjele Xiaomi Mi Mix 3 fotografije

Izvor: benchmark.rs

Xiaomi Mi Mix 3 telefon će biti predstavljen za manje od nedjelju dana, a zahvaljujući brojnim procurjelim renderima i fotografijama uživo, imamo dobru ideju o tome kako će telefon izgledati.

Procurjele fotografije pokazuju sistem sa dvije prednje kamere, smještene na slajderu i full-screen dizajn, za koji smo već znali. Press render takođe otkriva više detalja, kao što je 24MP kamera i dodatni senzor koji je potreban za prepoznavanje lica.

Prema različitim dojavljivačima sa Weibo stranica, Mi Mix 3 neće imati senzor otiska prsta u ekranu, već će on biti smješten na poleđini uređaja. Uobičajena poleđina od stakla je takođe prisutna, tako da se očekuje podrška za bežično punjenje.

Mi Mix 3 bi trebalo da ima i specijalnu ediciju, sa fokusom na umjetnost. Kineska kompanija i Britanski muzej su blisko sarađivali, kako bi kreirali uređaj sa keramičkom bijelom bojom.

Prikaži više

Slični članci

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.