Stižu nove AirPods slušalice

Nepoznata verzija modela pojavila se u regulacionoj bazi podataka i omogućila nam da saznamo nešto više o njegovim karakteristikama.

Na odobrenje nadograđene verzije AirPods slušalica čeka se još od prošle godine. Apple, međutim, ne želi o tome da priča, ali su objavljeni detalji u vezi sa bežičnim punjačem. Sada se iz papira koje posjeduje grupa Bluetooth Special Interest otkrivaju još neki detalji.

U bazi podataka su se pojavile nove AirPods slušalice sa hardverom broj REV 1.1 (trenutna verzija je REV 1.0), i modeli pod brojevima A2031 i A2032. Ovo bi mogle biti brojke za lijevu i desnu slušalicu, jer se računaju kao dva zasebna bluetooth uređaja. Takođe se ispostavilo da se sada konekcija uspostavlja preko Bluetooth-a 5.0.

Glasine o novim AirPods slušalicama, međutim, nisu sadržale baš puno detalja. Može se naslutiti da će podržavati funkciju Hey Siri, zahvaljujući naprednijem čipu. Hey Siri funkcija je predstavljena i na uvodu u septembarskom Keynote-u.

Takođe, pomenuti bežični punjač bi mogao da bude uključen u pakovanje iako će vjerovatno izgledati malo drugačije u odnosu na trenutnu verziju.

Iako datum pojavljivanja AirPods 2 slušalica još uvijek nije poznat, može se pretpostaviti da na njih nećemo čekati dugo.

Prikaži više

Slični članci

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.