U Rožaju dodijeljene nagrade najboljim učenicama Medrese

U prostorijama isturenog odjeljenja Medrese Gazi Isa-beg u Rožaju upriličena je dodjela nagrada učenicama Medrese koje su ostvarile najbolje rezultate na polugodištu.
Nagrade najboljim učenicama uručio je direktor dr. Rešad ef. Plojović, koji se ovom prilikom obratio prisutnim učenicama i članovima kolektiva Medrese u Rožaju i čestitao dobitnicama nagrada, poručivši da će Medresa uvijek voditi računa o svim svojim učenicima, posebno najboljim, koji trebaju biti uzori svima ostalima, na koje će se ugledati, ali i koji će biti najbolji reprezenti Medrese u svojim porodicama i zajednici u kojoj žive i djeluju.
Dodjeli nagrada prisustvovao je i koordinator odjeljenja i v.d. muftije sandzačkog hfz. Abdurrahman ef. Kujević, koji je izrazio svoju radost zbog pažnje koja je poklonjena učenicama odjeljenja u Rožaju od strane uprave i direktora Medrese, koji je nakon dodjele nagrada najboljim učenicima u Novom Pazaru, dodijelio nagrade i učenicama u Rožaju.
Prikaži više

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.