U skladištu pronađeno 11 novih BMW-a iz 1994.

Vijesti o pronalascima vrijednih klasičnih automobila koji su decenijama bili zaboravljeni u nekoj garaži ili šupi uglavnom nam stižu iz Amerike ili Zapadne Evrope.

Ovog puta jedna takva vijest dolazi iz Bugarske, gdje je u Blagoevgradu otkrivena čitava mala flota BMW automobila. Kuriozitet je što ovih 11 primjeraka Serije 5 iz 1994. nikada nije registrovano, pa su potpuno novi ostavljeni da skupljaju prašinu u jednom skladištu.

 

U pitanju je 10 limuzina i 1 karavan, većina sa oznakom 520, ali i par 525-ica. Kako se navodi, automobili su nabavljeni sredinom 90-tih za potrebe jedne rent-a-car agencije, ali iz nekog razloga nikad nisu registrovani niti voženi.

Na fotografijama sa Fejsbuka vidi se da je spoljašnjost vozila prilično zapuštena i da neki od automobilla imaju površinske ogrebotine, dok je enterijer uglavnom u dobrom stanju, a sjedišta u pojedinim “peticama” imaju čak i fabričke najlonske navlake.

 

Spekuliše se da će ovi automobili biti ponuđeni na prodaju u narednim mjesecima, a izvor sa Fejsbuka navodi da će, u zavisnosti od stanja vozila početna cijena po primjerku iznositi oko 15.000 eura.

Prikaži više

Slični članci

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.