Uviđaj nakon katastrofalnog požara u Franci

Završen je uviđaj nakon katastrofalnog požara u fabrici mesa Mesopromet Franca u Bijelom Polju, potvrđeno je Pink M-u iz Osnovnog tužilaštva u Bijelom Polju.

”Izuzeti su svi materijalni dokazi koji će biti upućeni na vještaćenje u Foreznički centar u Danilovgradu. Po prispjeću nalaza vještaci odgovarajuće struke daće svoje mišljenje o uzroku požara koji je pričinio ogromnu materijalnu štetu “ potvrdila je za Pink M  osnovna državna tužiteljka Katarina Kljajević.

Dodala je, da su na lice mjesta bili prisutni i veterinarski inspektori koji treba da daju svoj sud o nus proizvodima koji su ostali nakon vatrene stihije.

”Oni treba da odluče o onome što je ostalo nakon požara i način njihovog uklanjanja “ dodala je tužiteljka, pojasnivši da su istražni organi odradili svoj dio posla, te da ne postoji smetnja da se mjesto požara odnosno zgarište raščisti.

Nakon završenog vještačenja znaće se i kolika je materijalna šteta nastala u požaru koji je u noći između nedjelje i ponedjeljka izbio u krugu fabrike. Prema informacijama iz kompanije izgorjelo je više od hiljadu i po tona mesa. Uništene su najsavremenije mašine, hladnjače i upravna zgrada.

Izvor:pinkM.me

Prikaži više

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Adbloker detektovan

Molimo vas podržite nas tako što ćete ugasiti Adbloker.