Uviđaj nakon katastrofalnog požara u Franci

Završen je uviđaj nakon katastrofalnog požara u fabrici mesa Mesopromet Franca u Bijelom Polju, potvrđeno je Pink M-u iz Osnovnog tužilaštva u Bijelom Polju.

”Izuzeti su svi materijalni dokazi koji će biti upućeni na vještaćenje u Foreznički centar u Danilovgradu. Po prispjeću nalaza vještaci odgovarajuće struke daće svoje mišljenje o uzroku požara koji je pričinio ogromnu materijalnu štetu “ potvrdila je za Pink M  osnovna državna tužiteljka Katarina Kljajević.

Dodala je, da su na lice mjesta bili prisutni i veterinarski inspektori koji treba da daju svoj sud o nus proizvodima koji su ostali nakon vatrene stihije.

”Oni treba da odluče o onome što je ostalo nakon požara i način njihovog uklanjanja “ dodala je tužiteljka, pojasnivši da su istražni organi odradili svoj dio posla, te da ne postoji smetnja da se mjesto požara odnosno zgarište raščisti.

Nakon završenog vještačenja znaće se i kolika je materijalna šteta nastala u požaru koji je u noći između nedjelje i ponedjeljka izbio u krugu fabrike. Prema informacijama iz kompanije izgorjelo je više od hiljadu i po tona mesa. Uništene su najsavremenije mašine, hladnjače i upravna zgrada.

Izvor:pinkM.me

Prikaži više

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.