Uživajte u snimcima dronova i prebrodite zimu do nove “Igre prestola”

Dani postaju hladniji, vetar je sve jači, pa slobodno može da se kaže – zima stiže. Međutim, ako ne planirate da bilo gde otputujete za praznike, možete da “obiđete” mnoge znamenitosti pomoću ovog drona i video snimaka koje je on napravio.

Dok ne stigne sledeća, osma i poslednja sezona serije “Igre prestola” fanovi su napravili serije video snimaka destinacija na kojima je snimana jedna od najpopularnijih serija.

Na primer, dron je snimio Dubrovnik, u Hrvatskoj. U njemu su snimane scene za “King’s Lending”, a video je “podvučen” naslovnom muzičkom numerom koja prati seriju. U opisu videa navodi se da je luka nastala u 11. veku i da je ostala očuvana sve do danas. Ova luka, dodaje se u opisu, nalazi se na listi zaštićene svetske baštine UNESCO-a.

Kada pogledate snimke ovog drona, videćete da ekipa serije nije morala gotovo ništa da menja kako bi dočarala izgled “King’s Lending-a”, jer su bedemi i sama kula ostali gotovo netaknuti zubom vremena.

Možete da vidite i snimke Katalonije, Španija, u kojoj su takođe snimane pojedine scene, prenosi The Verge.

U prošloj, sedmoj sezoni “Igre prestola” mogli smo da vidimo šta se nalazi iza Zida, a te scene su snimane na Islandu. Ovaj video će vas odvesti kroz ledeni pejzaž i prirodne vodopade, a da ste zaista tamo verovatno biste se smrzli. Ali to su prednosti ovih snimaka, da iz udobnosti svoje kuće gledate ove zadivljujuće predele.

Ostalo je još samo nekoliko meseci do premijere osme i poslednje sezone, koja je zakazana za april 2019. godine. Na snimcima ovih dronova nema zmajeva, ali ćete sasvim sigurno uživati u njima.

Izvor: b92.net

Prikaži više

Slični članci

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.