Vučić – Zahvalan sam Erdoganu za fabrike

Fabrike u Kraljevu, Krupnju, Leskovcu, Nišu, Aleksincu, Lebanu, V. Hanu i Žitorađi (Video)

Vučić se u zajedničkom obraćanju medijima sa predsjednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom zahvalio Erdoganu i turskim investitorima na ulaganjima u proteklom periodu:

“Mi nismo brinuli o nekim fabrikama, vi ste birnuli, vaši investitori su došli u Krupanj, na primjer. Jedina fabrika koja je bila tamo prestala je da radi ali tek dolaskom turskog investitora je taj pogon obnovljen i sada oni traže nove radnike”, rekao je Vučić i dodao da je zahvalan i zbog turskih fabrika u Leskopvcu, Nišu , Leabanima, Žitorađi, Aleksincu, Vladičinom Hanu…

“U Lebanima smo izgubili polovinu stanovništva, sada je tu fabrika turskog investitora koja će da zaposli više od 300 ljudi i to je spas za to mjesto i jug Srbije”,

Ponovio je da će turska kompanija investirati u Kraljevu i zaposliti 2.500 radnika.

„Čekali smo, a pošto smo bili nedoviljno brižni i u proteklih 20 godina smo uspeli da uništimo fabrike koje smo imali tu. Danas smo uspeli da zamolimo i turski investitor dolazi u Kraljevo da uposli te ljude“, rekao je Vučić.

On je dodao da će dobar deo problema ćemo time da se riješi i naveo podatak da u Kraljevu trenutno ima 14.380 nezaposlenih.

(B92)

Prikaži više

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.