Youtube uveo novu opciju koju će mnogi koristiti

Izvor: B92

Kompanija Youtube predstavila sjajnu opciju koja će posebno biti korisna vlogerima i influenserima koji žele da povećaju svoj broj pratilaca.

Sajt za postavljanje video klipova Youtube (“Jutjub”) objavio je novi update kako bi unaprijedio iskustvo korisnika.

Od sada, na ugrađenim (embedovanim) plejerima na internet stranici pojavljivaće se opcija subscribe, koja će olakšavati ljudima da prate određene kanale.

Prema tome sada kada naiđete na neki Youtube video koji je ugrađen na internet stranici vidjećete u lijevom gornjem uglu ikonicu sa informacijom o kanalu i mogućnošću da ga zapratite.

Tačnije, sada ćete imati kratak pregled kanala koji je objavio snimak, broj pratilaca, kao i dugme za subscribe. Moći ćete da kliknete na fotografiju kanala da biste otvorili stranicu u novom videu.

Kako pišu strani mediji, ova nova opcija će se postepeno pojavljivati u Youtube video embedima u naredne dvije nedjelje.

Iako je riječ o malim promjenama, zapravo će omogućiti vlogerima, influenserima i raznim brendovima da šire mrežu pratilaca.

Prikaži više

Slični članci

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.