Zukorlić: Formirati fond za beskamatno kreditirnje početnika u biznisu i malog porodičnog biznisa

Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić, gostujući na Radio Beogradu rekao da je ključna stvar u dinamizaciji razvoja i pravljenju privrednog potencijala od običnog čovjeka formiranje fonda za beskamatno kreditiranje početnika u biznisu.

 – To je nešto za šta se zalaže stranka koju predvodim, jer smatramo da država na svim nivoima, u ovom slučaju možemo da govorimo o gradskom nivou pošto nam je tema – treba da formira fond za beskamatno kreditiranje početnika u biznisu i kreditiranje malog porodičnog biznisa, pogotovo ako govorimo o podršci porodici. Mislimo da je to moguće i mislimo da je to tačka na kojoj se spajaju humanost i privreda.

– Mi smo proklamovali jedan od pruncipa našeg programa – da se naš kvalitet ljudskosti dokazuje na najslabijima. Jedno društvo i personalni i kolektivni kvalitet dokazuje time kako se ophodi prema najslabijima. Bilo da su to djeca, osobe sa invaliditetom, sve ugožene kategorije. To je strana ljudskosti, a postoji i druga, strana razvoja. Ne može se samo na socijalnim temama obezbijediti razvoj.

Info SPP

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Detektovan Adbloker (dodatak koji blokira reklame)

Molimo vas podržite nas tako što ćete ugasiti Adbloker