Zukorlić: Formirati fond za beskamatno kreditirnje početnika u biznisu i malog porodičnog biznisa

Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić, gostujući na Radio Beogradu rekao da je ključna stvar u dinamizaciji razvoja i pravljenju privrednog potencijala od običnog čovjeka formiranje fonda za beskamatno kreditiranje početnika u biznisu.

 – To je nešto za šta se zalaže stranka koju predvodim, jer smatramo da država na svim nivoima, u ovom slučaju možemo da govorimo o gradskom nivou pošto nam je tema – treba da formira fond za beskamatno kreditiranje početnika u biznisu i kreditiranje malog porodičnog biznisa, pogotovo ako govorimo o podršci porodici. Mislimo da je to moguće i mislimo da je to tačka na kojoj se spajaju humanost i privreda.

– Mi smo proklamovali jedan od pruncipa našeg programa – da se naš kvalitet ljudskosti dokazuje na najslabijima. Jedno društvo i personalni i kolektivni kvalitet dokazuje time kako se ophodi prema najslabijima. Bilo da su to djeca, osobe sa invaliditetom, sve ugožene kategorije. To je strana ljudskosti, a postoji i druga, strana razvoja. Ne može se samo na socijalnim temama obezbijediti razvoj.

Info SPP

Prikaži više

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close

AdBlocker detektovan.

Podržite nas tako što ćete ugasiti AdBlocker. Na portalu se nalaze samo reklame Google Adsense-a i reklame koje sami kreiramo. Ne brinite za sigurnost vašeg računara. Hvala.