Obrišite sve fotografije s Instagrama i letite besplatno

Izvor: Klix.ba

Aviokompanije povremeno nude posebne akcije i raspisuju razne nagradne igre kako bi usrećile svoje korisnike, ali najnovija nagradna igra kompanije JetBlue uključuje bizarnu odredbu. Naime, trebate da obrišete čitav Instagram profil i postavite fotografiju kojom promovirate JetBlue kako biste osvojili godinu besplatnih letova.

Prema službenim pravilima, sve što treba uraditi jeste objaviti fotografiju s JetBlue hashtagom koristeći predložak na praznom Instagramu, a nakon toga trebalo bi da učinite svoj profil javnim kako bi osoblje u marketinškom odjeljenju kompanije vidjelo da ste objavili fotografiju prije petka, 8. marta.

JetBlue ne navodi zašto je potrebno da vaš Instagram bude očišćen, a važno je istaći da nisu istakli posebna pravila u vezi s mogućnošću arhiviranja fotografija umjesto da ih potpuno obrišete. Takođe, nisu postavili nikakva pravila o aktivnostima vezanim za Instagram story, tako da i dalje možete nastaviti svoje aktivnosti tamo.

Međutim, svi korisnici trebaju da znaju i to da čak i ako se nađu među tri odabrana dobitnika i dalje odgovorni za plaćanje pojedinačnih poreza i naknada za svaki “besplatni” let, prenosi Verge.

Prikaži više
Back to top button
Close