Šta to Google krije iza crnog rendera: Pogledajte novi telefon Pixel 4

Izvor: The Verge

Google je na svom Twitter profilu objavio prvi zvanični render svog narednog pametnog telefona Pixel 4, koji bi u prodaji trebalo da se nađe u oktobru.

Sudeći prema zvaničnom renderu, na poleđini uređaja nalaziće se kamera sa tri senzora smještena u kvadratni okvir. Na sredini, pri dnu okvira, nalazi se i jedna bijela tačka, za koji bi se moglo pretpostaviti da je mikrofon.

Na rederu je uočljiv i bočni taster za uključivanje i isključivanje uređaja, kao i dobro poznati “G” logo na poleđini uređaja.

Objavljivanjem prvih rendera, Google želi da spriječi glasine o dizajnu i karakteristikama Pixela 4, budući da su o njihovom predstojećem smartfonu počele da se pojavlju brojne neprovjerene informacije.

Detalji o prošlogodišnjem modelu Google Pixel 3 su, zahvaljujući neopreznosti jednog dijela zaposlenih u toj kompaniji, isplivali na vidjelo mnogo prije zvaničnog predstavljanja.

Bilo je poznato skoro sve, karakteristike kamere pa čak i performanse, pošto je neko uspio da je testira prije lansiranja.

Pretpostavlja se da je problem nastao kao posljedica krađa nekoliko primjeraka telefona prije same premijere.

Prikaži više
Back to top button
Close